ONLINE tanulás-módszertan * általános iskolásoknak*  középiskolásoknak * egyetemistáknak * munka mellett tanulóknak

 

 

Mikulás akció 5 napig!!! Stressz, vizsgadrukk legyőzése

 Stressz, vizsgadrukk legyőzését, önbecsülés, figyelem, koncentráció, kitartás, akaraterő erősítését segítő módszerek.
 
Hányszor fogadtad már meg életedben, hogy: "Most aztán másként csinálom!" És aztán…
 
Aztán, mint az újévi fogadalmak a szép álmok, és tervek ködbe vésztek..
 
Előjönnek a régi félelmek, és megszólal benned a kisördög, egy belső hang:"Úgysem tudom megcsinálni", "Hisz már máskor sem sikerült!", "Nem vagy ehhez elég jó!" ....stb. Elkezd benned nőni a feszültségf
 
És a nagy álmok, tervek, szertefoszlanak, s utánuk csak a keserű önvád marad újra... hacsak...
 
Hacsak ... el nem kezdesz "dolgozni" tudatosan a sikerért.

Felveszel egy másik nézőpontot, kilépsz a kényelmes -bár sok keresűséget okozó- komfortzónádból, és mondjuk ezt gondolod: 
 
Ha valami nem sikerül könnyen, az nem sikertelenség: ott kezdődik a munka.
 
A tanulás miatti stressz kialakulásának a leggyakoribb oka, hogy elégedetlenek vagyunk magunkkal. Szorongunk, félünk attól, hogy minden aktív részvételünk ellenére nem tudjuk – pl időhiány miatt- elsajátítani a tananyagot.
 
Sokan rettegnek attól, hogy nem lesznek képesek a megfelelő tudásszintet elérni – mert pl túl nehéznek, érthetetlennek, soknak tartjuk a tananyagot stb. Az is gyakran béníthat le embereket, s teheti képtelenné a tanulásra, ha attól szoronganak, hogy a stressz – szorongás miatt kontrollálhatatlanná válik számára pl egy vizsgaszituáció, s bármekkora igyekezete ellenére is képtelen lesznek a vizsgán megfelelni.
 
Sokan adják fel ezek  -és hasonló- okok miatt a tanulást!
 
Pedig! Mára bebizonyosodott, aki ismeri agyunk működési mechanizmusát, s a stresszt, szorongást megelőző, megszüntető a módszereket, azokat, melyekkel befolyásolni tudjuk agyunk működését, akkor ezeken a problémákon úrrá tudunkl lenni. Sőt! Sikeressé tudunk válik!
 
Ebben a 3 leckében pontosan arról lesz szó: Hogyan alakul ki a teljesítményünket bénító stressz, és mit, hogyan tegyünk megelőzésére, megszüntetésére. 
 
Ebben a csomagban segítéséget kapsz ahhoz, hogyan kerülj ki végre a tanulás miatti stressz okozta sikertelenség mókuskerekéből.
 
 
 
 1.  Az első rész: azoknak az ismereteknek a rövid ismertetése, amit jelenleg az agyunk működéséről tudunk. Ezek mind olyan ismeretek, melyeket ma már a tudomány igazolt.

  Pontosan ezek azok az ismeretek, melyek alapjaiban rengetik meg a tanulásról, az emberek képességeiről alkotott eddigi elképzeléseket.

  Ezek a fantasztikus felfedezések - és még mennyi van hátra! - egyre inkább bebizonyítják, hogy manapság elérkeztünk az emberi agy forradalmához. Bizony, ma már nyílvánvaló, hogy az emberek közti értelmi különbségek egyik legfontosabb oka, hogyan használják az agyukat

   
 2. A második részben: olyan stresszoldó, elme fejlesztő, módszereket ismerhetsz meg, amivel képes vagy befolyásolni agyad működését. Az agyunkkal csak az a baj, hogy nem mellékeltek hozzá használati utasítást. Ha megtanulod, hogyan "használd" az agyad, akkor képes vagy kudarcaidon, önmagadról alkotott negatív képen változtatni, képessé válsz mások véleményétől függetleníteni magad -ha az nem szolgál javadra. Erősebbé, önállóbbá, sikeresebbé tudsz válni ezeknek a módszereknek  a segítségével.

  Megmutatom, hogyan győzd le a stressz, a vizsgadrukkot, hogyan fejleszd önbecsülésed, figyelmed, koncentrációdat.

   
 3. A harmadik részben: olyan technikákat, módszerekett ötleteket, tippeket, mutatok Neked, mely segítenek kitartanod elhatározásod mellet, és végigmenni az úton. :) Önmagunk fejlesztése, változtatása nehéz feladat. Azt hiszem, nincs annál nehezebb mint bátran szemeóbenézni a gyengeségeinkkel, és kilépni a komfortzónából. Mikor elindulunka az úton, hamarosan sok-sok buktatóval, akadállyal találjuk szembe magunkat. Ez a lecke segít Neked abban,  mi módon erősítheted kitartásodat, akaraterődet ... és még sok-sok fontos dologban segítenek fejlődni neked.

  A tananyaghoz a hozzáférést emailben kapod:
  Letölthető: 3 eBook (pdf-ek), vezetett gyakorlatok, relaxációk (mp3-as hanfelvételek)
   6 hónapig bármikor megnézhető videók: összesen 4,5 óra
"Bárki, aki abbahagyja a tanulást: öreg, legyen akár 20 akár 80 éves.
Bárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad.
Az élet legnagyobb dolga az, hogy az agyadat fiatalon tartsd." Henry Ford
 
A csomag ára:
2017.január 15-ig 15% kedvezménnyel kapható!
 
13.800 F 11.730 Ft!
 

Érdekel ez a csomag! Tovább a vásárláshoz>

 

D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
   
skype: nagymargo1
+36/30 638 2773 
6900 Makó, Jókai utca 19.
 
LindaDesign & Nagy Margó
 
Blog cimkék
Itt találkozhattál velünk: