ONLINE tanulás-módszertan * általános iskolásoknak*  középiskolásoknak * egyetemistáknak * munka mellett tanulóknak

 

 
 

Elaboratív módszerek 1. rész

 
Mnemotechnikák: Az emlékezés nagyágyúi
 
Ezt az oktató csomagot (eBook+Munkafüzet+hanganyag + mini videó- tréning) azoknak ajánljuk, akik szeretnének
- Hatékony memóriafejlesztő technikákat elsajátítani
- Különleges ötleteket kapni az egyes tantárgyak és az idegen nyelvek tanulásához
- Szeretnék fejleszteni arc- és névmemóriájukat
- Szeretnék jóval könnyebben megjegyezni azt, amit hallanak, olvasnak, legyen az pl. telefonszám, vagy bármilyen számsor, évszámok, fontos fogalmak, felsorolások…

Az oktató csomag számos olyan technikát mutat be - a képzettársítástól az asszociációs technikákon keresztül a láncmódszerig - melyek ismerete elengedhetetlen a memóriafejlesztéshez és a sikeres emlékezéshez.

Megmutatja, hogyan mozgósítsuk és használjuk ki maximálisan képzeletünket.
 
Az ismertetett mnemonikai - emlékezeti- rendszerek, módszerek, technikák mindegyike a gyakorlatban is bevált.
 
Mindenki számára hasznos, aki fejleszteni szeretné memóriáját, és rendelkeznek a kellő kíváncsisággal, szorgalommal, kitartással.
 
Napjainkban egyre nagyobb szükségünk van a jó emlékezetre, a szükséges tudás gyors, és pontos megszerzésére.
 
 
A mnemotechnika módszereinek segítségével bárki képes hatalmasat javítani  memóriáján, amely az élet minden területén nagy segítség.
 
Használatukkal gyorsan, - kellő  gyakorlottal szinte elhangzásuk, elolvasásuk pillanatában!- képesek vagyunk megjegyezni a dolgokat.
 
Az így tanult ismeretekre pedig hosszú ideig emlékszünk. A mnemotechnikák használata során ráadásul egyre kreatívabbá válunk, feladatainkat egyre gyorsabban, és hatékonyabban tudjuk megoldani. Az életünkben felmerülő problémák megoldására egyre jobb és sikeres megoldást biztosító ötleteink születnek. Így aztán javul az életminőségünk.
 
Mivel a mnemotechnikák használata folyamatos mentális edzés, agyunk egyre fittebbé, élénkebbé, és fürgébbé válik.
 
Tudományosan bizonyított tény, hogy a mnemotechnikák alkalmazása megakadályozza az Alzheimer-kor, a demencia –időskori elbutulás- kialakulását is.
 
Ezeknek a technikáknak az elsajátítása nem nehéz, bármelyik életkorban megtanulhatók.
 
Nem kell hozzá különleges képesség,inkább kell  kitartás és szorgalom.
 
A gyakorláshoz nem kell külön idő ráfordítás.
 
A nap bármely tevékenysége remek gyakorlóterep: bevásárláskor bevásárló listát tanulhatunk meg velük, egy társas összejövetelen segít megjegyezni a résztvevők nevét, arcát, a munkahelyen a napi, heti…stb. feladatok memorizálására használhatjuk, tanulás közben a nehezebb felsorolások, fogalmak, évszámok megjegyzését végezzük velük.
 
Villámgyorsan az emlékezetünkbe véshetünk segítségükkel telefonszámokat, ha kell bankszámla számokat, kódokat. Segítik, hogy megjegyezzük ismerőseink születésnapjának, névnapjának dátumait. 
 
Számtalan lehetőségünk van a módszerek használatára a mindennapjainban!
 
És persze a tanulás során jóval könnyebben jegyzünk meg általuk: évszámokat, felsorolásokat, képleteket, jellemző tulajdonságokat, összetevőket, idegenszavakat,  szakszavakat, definíciókat, idézeteket, földrajzi, biológiai, kémiai adatokat, verseket, fogalmakat, hosszú szövegeket, beszédeket …stb…stb.
 
 
Az „Elaboratív technikák 1. rész/Mnemotechnikák:az emlékezés nagyágyúi” című oktatócsomagot azoknak ajánlom, akik szeretnének hatékony memóriafejlesztő technikákat elsajátítani, különleges ötleteket kapni az egyes tantárgyak és az idegen nyelvek tanulásához.
 
A csomag számos olyan technikát mutat be, és segít gyakorolni - a képi memóriától az asszociációs technikákon keresztül a láncmódszerig -, melyek ismerete elengedhetetlen a memóriafejlesztéshez és a sikeres tanuláshoz, ismeretszerzéshez.
 
A csomag tartalma:
  • 1 db könyv (91 oldal, pdf formátumú eBook))
  • 1 db munkafüzet (kitölthető word formátumban)
  • Hanganyag a gyakorlatokhoz
  • 4 videóból álló közel két és fél órás minitréning (a videók a pdf-ben nézhetők) legtöbbje élő tanfolyamok felvétele. Mindezek segítségével begyakorolhatod a könyvben tárgyalt módszereket.

A csomag ára:
13.800 Ft 
 
3, vagy több tudáscsomag vásárlása esetén 30 % kedvezménnyel csak
 
9660 Ft!
 
+
3 Extra bónuszt 8.250 Ft értékben
(két értékes eBook+ Sype konzultáció)
1. Elme Térkép készítés
(eBook)

Hasznos gyakorlati útmutató melyből könnyedén megtanulhatod hogyan használd ezt a csodálatos tanulási módszert. Segítségével könnyebben és gyorsabban leszel képes a tanultakat hosszú távra rögziteni.

Értéke: 2.250 FT

2. A hatékony olvasás 4 összetevője (eBook)
 
Az eBookban olyan olvasási technikákat mutatok Neked, melyek használatával olvasásod gyorsabbá, gördülékenyebbé válik -megszűnik a vissza-visszaugrálás a szövegben- , egyidejűleg a lényegkiemelés, és a megértés is javul
 
Értéke:2.250 Ft
3.Ingyenes skype konzultáció
(3x15 perc!)
 
Ha menetközben megakadnál, vagy kérdésed van.
 
Értéke: 3.750 F
 

Érdekel ez a csomag! Tovább a vásárláshoz>

 

D E L F I N   T A N U L Á S   Alapítva:1990
 
   
skype: nagymargo1
+36/30 638 2773 
6900 Makó, Jókai utca 19.
 
LindaDesign & Nagy Margó
 
Blog cimkék
Itt találkozhattál velünk: